De actuele hypotheekrente op een rij

Onderstaand vind je een overzicht van de actuele hypotheekrentes in Nederland. De rentestanden worden dagelijks bijgewerkt. Je kunt deze hypotheekrente standen gebruiken bij de oriëntatie op een hypotheek.

Eerste-koophuis.nl is er niet alleen om je te informeren over alles wat er bij het kopen van een huis komt kijken, maar ook om je indien gewenst te faciliteren bij het financiële gedeelte ervan. Je kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende rentevergelijking of een hypotheekofferte tegen de laagste rente. Dit geldt voor zowel de aankoop van een woning als voor oversluiten van je huidige hypotheek naar één met een lagere rente.

Naast een vrijblijvend gesprek over je mogelijkheden kun je op eerste-koophuis.nl ook je maximale hypotheek en maandlasten berekenen. Voor de meest actuele hypotheekrente vindt je in onderstaand overzicht terug.

Je kunt bij ons ook terecht voor een vrijblijvende rentevergelijking of een offerte tegen de laagste hypotheekrente. Voor zowel de aankoop van een huis of het oversluiten van je hypotheek tegen een lagere rente. Het eerste en veelal oriënterende gesprek is bij ons altijd gratis. Tijdens dit gesprek vertellen wij je eerst meer over onze dienstverlening en de kosten die hierbij komen kijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden en tips & trucs ontvangen?