Hypotheken voor starters

Banken spelen in op starters die voor het eerst een huis gaan kopen door speciale startershypotheken aan te bieden. De motivatie hierachter is dat als je eenmaal bij een bank bent, de kans groot is dat je ook in de toekomst bij die bank blijft bankieren. Voor banken is het dus gunstig om nieuwe huizenbezitters aan zich te binden door het aanbieden van een hypotheek voor starters. Uiteraard werkt dit ook in jouw voordeel!

Je eerste huis kopen? – Hypotheek voor starters

Je eerste huis kopen? Dan heb je waarschijnlijk een hypotheek nodig, hoeveel hypotheek je kunt krijgen en welke vorm het beste voor je is hangt af van je persoonlijke wensen en financiƫle situatie. Eerste-koophuis helpt je graag op weg. Dit doen we onder andere door je van alle relevante informatie te voorzien met ons stappenplan. En daarnaast kun je allerlei berekeningen op onze site maken of een vrijblijvend hypotheekgesprek aangaan.

Maximale hypotheek berekenen

Een indicatie van wat je aan hypotheek kunt krijgen is van groot belang. Immers dit bepaalt naar welke woning je kunt gaan kijken of in welke mate – als je al een huis hebt gekocht bijvoorbeeld – je eigen geld nodig hebt om de woning daadwerkelijk te kunnen aankopen. Op de volgende pagina kun je vrijblijvend een goed indicatie berekenen van hoeveel hypotheek je kunt krijgen.

Een vrijblijvend hypotheekgesprek

Wil jij liever exact weten wat je kunt lenen en welke vorm het beste bij je past? Of meer inzicht krijgen in je maandelijkse lasten die je moet betalen als je een huis koopt? Geen probleem via Eerste-Koophuis kun je een vrijblijvende offerte opvragen voor een hypotheek. Onze werkwijze is erop gericht om jou het meest passende en voordeligste hypotheek te bieden. Een eerste en vrijblijvende gesprek is altijd gratis bij ons. Benieuwd naar je mogelijkheden, ga gerust het gesprek met ons aan.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden en tips & trucs ontvangen?